Epilatie en
definitieve ontharing

Schoonheidsinstituut Hermes - Epilatie

In Schoonheidsinstituut Hermes voeren we zowel epilatie in Waregem als definitieve ontharing uit. Voor welke behandeling u ook kiest, op onze expertise kunt u vertrouwen.

Epilaties

Alle epilaties in ons schoonheidssalon in Waregem worden uitgevoerd met azuleenhars zodat ook de gevoeligste huid tegen de ontharing kan. Azuleenhars heeft onmiddellijk een kalmerende werking op de huid. Daarna wordt er altijd afgewerkt met een kalmerende crème of olie zowel bij het epileren van het gelaat als van het lichaam.

Definitieve ontharing

Kiest u voor definitieve of permanente ontharing dan kunt u ook bij ons terecht voor een behandeling met de LightSheer Diode laser. De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Wenst u graag een afspraak voor uw epilatie of definitieve ontharing? Bel ons dan zeker en vast voor een afspraak in ons schoonheidssalon.